Te koop.

Bent U op zoek zijn naar mooie raszuivere Vlaamse Reuzen, dan bestaat er altijd de mogelijkheid tot het vrijblijvend en kosteloos reserveren van een jonge Vlaamse Reus. 

 

 

De eerste jonge Vlaamse reusjes van 2023 zijn geboren.

De staalgrauwe voedster de 2ZX-227 heeft gejongd, zij heeft een nestje van vijf, drie ijzergrauwe, een blauwgrijze en een blauwgrauwe, dit is het eerste blauwgrauwe jong wat ik heb mogen verwelkomen, de foto van dit jonge diertje, 3 weken oud staat onderaan deze pagina, blij mee.

Verder heeft de blauwe voedster die ik te leen heb gekregen van Ton Westendorp gejongd, zij heeft er tien, vier blauwe, vier blauwgrauwe, een ijzergrauwe en een zwarte, het nest aantal was wat groot dus heb er vier bij twee andere voedsters gelegd, deze hadden beiden een klein aantal jongen.

De ijzergrauwe voedster de 2ZX-222 had er drie, een konijngrijze en twee ijzergrauwe. De 1ZX-423 had twee jongen, zij jongde pas op de 34e dag, beiden zijn staalgrauw. De staalgrauwe voedster de 2ZX-225 jongde tenslotte ook, zij heeft er zeven, drie konijngrijze en vier ijzergrauwe.

Alle voedsters kwijten zich aan hun taak en hebben dan ook het juiste moedersinstinct, ik mag mij gelukkig prijzen met deze voedsters. In totaal 27 jonge Vlaamse reusjes.

 

De jongen zijn er in verschillende kleurslagen, konijngrijs, ijzergrauw, staalgrauw, blauw blauwgrijs, blauwgauw en zwart. Staalgrauw is volgens de standaard niet erkend maar ik heb deze kleurslag nodig voor de fokkerij. Een aantal van deze jongen zullen te koop worden aangeboden.

Mijn dieren staan garant voor karaktervolle dieren, waarvan de ouders hoog bekroond zijn en veelvuldig tot de prijswinnaars behoren.

Mocht U behoefte voelen om een Vlaamse Reus aan te schaffen, dan kunt U contact met mij opnemen,  groetjes Sjaak Noom.

Door op onderstaande " link " te klikken zijn wij in staat u een korte impressie te geven.

https://youtu.be/vPG-yszbR_U

https://www.youtube.com/watch?v=oHer6Ewp2b0